Video: Jeff Bridges drikker hvid russer igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Går du og venter på at se mere fra en af alletiders sjoveste film, ’The Big Lebowski’, kommer du nok til at vente længe. Coen-brødrene har afvist, at der kommer en fortsættelse til kultklassikeren fra 1998, men så meget desto mere kan man nyde at se Jeff Bridges kanalisere sin ikoniske figur, The Dude.

Det sker i ovenstående Kahlua-reklame, hvor Bridges primært agerer fortæller – tydeligt inspireret af Sam Elliotts fortæller i ’The Big Lebowski’ – men også får skærmtid med sin elskede White Russian igen.

Hvad historien i reklamen går ud på, er ikke lige til at greje og nok også ligegyldig. Det er nemlig western-stemningen og Bridges’ klangfulde voice-over, der gør videoen til fire underholdende minutter. Man får sgu helt lyst til at mikse en hvid russer og udbryde: »Hey, careful man, there’s a beverage here!«.

Læs også: Trailer: Streep, Bridges og Skarsgård i sci-fi-filmen ‘The Giver’

Læs også: Se listen: De fem største Coen-idioter nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af