Action-trailers: Se Liam Neeson og Keanu Reeves jagter retfærdigheden i nye film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De søger begge hævn. For Keanu Reeves er det noget med en død hund og andre grumme sager i fortiden. For Liam Neeson er det drabet på kæresten, der sender ham på flugt fra politiet og på jagt efter de virkelige gerningsmænd som en anden Richard Kimble i ‘Flygtningen’.

Både ‘John Wick’ med Reeves og ‘Taken 3′ (der officielt staves Tak3n’) med Neeson handler om action, retfærdighed og øretæver. Produktionsværdien i ‘John Wick’ er højere end i euro-thrilleren ‘Taken 3’, og mens den første ser overdrevet ud med et glimt i øjet, er der melankolske følelser og bedrøvede øjne under action-fernisen i den sidste.

Begge film har biroller til skuespillere, der har været hadet på tv – Maggie Grace var den udskældte Shannon i ‘Lost’ og gentager sin rolle som Neesons datter fra de to frøste film. Og i ‘John Wick’ har vi Alfie Allen, der er Reek/Theon Greyjoy i ‘Game of Thrones’.

Også prominente filmskuespillere får en tiltrængt pause fra de seriøse dramaer:  Willem Dafoe i ‘John Wick’, Forest Whitaker i ‘Taken 3’. Ingen af filmene vil nok ryste os i vores grundvold, men leverer forhåbentligt en slags spænding af den gamle skole.

Tjek den nye trailer til ‘John Wick’ ovenfor – og ‘Tak3n’ lige herunder.

Læs også: Se den forrygende trailer til P.T. Andersons længe ventede ‘Inherent Vice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af