Bill Murray og Sofia Coppola i nyt samarbejde

Bill Murray og Sofia Coppola i nyt samarbejde

Bill Murray vender tilbage foran kameraet med Sofia Coppola som instruktør, fortæller han til Variety. De to arbejdede sammen på den anmelderroste ’Lost in Translation’, men hvis man håber på en opfølger til filmen om det poetiske møde i Tokyo, bliver man skuffet. Projektet bliver snarere en musical – nærmere bestemt et juleshow.

»Det bliver ikke live«, afslører Murray. »Vi laver det som en lille film. Hvad det ikke har i format, har det i musik«.

Coppola bekræfter: »Vi arbejder på en Christmas Special. Jeg er ikke sikker på, hvornår den vil blive vist, men min motivation er at høre Murray synge det, jeg beder ham om«.

Vi fik allerede en snert af Murrays sangstemme i ’Lost in Translation’s fantastiske karaokescene, hvor Scarlett Johansson og Murray udveksler intime blikke over romantiske klassikere. Så det er svært ikke at glæde sig til mere.

Læs også: Trailer: Bill Murray kan blive Oscar-kandidat for sin dumt svin-rolle i ‘St. Vincet’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af