Dansk instruktør har ’Game of Thrones’-skuespiller med i sin næste film

Dansk instruktør har ’Game of Thrones’-skuespiller med i sin næste film

Den danske instruktør Mads Matthiesen gjorde sig i 2012 bemærket med debutfilmen ’10 timer til Paradis’, hvor bodybuilderen Kim Kold spillede bodybuilderen Dennis, der rejste til Thailand i jagten på kærligheden.

Filmen, der var en videreudvikling af den glimrende kortfilm ’Dennis’, vandt en fornem pris på Sundance-festivalen, og nu har den talentfulde instruktør sit næste projekt på trapperne.

Det bliver ’The Model’, en film om den internationale modebranche. Den kvindelige hovedrolle som titlens model bliver spillet af danske Maria Palm, en internationalt anerkendt model, der fik rollen foran en lang række andre topmodeller. Dermed fortsætter Matthiesen med at arbejde med folk, der ikke er trænede skuespillere, men som til gengæld har en særlig forståelse for deres karakterer qua deres profession.

I filmen forelsker modellen sig i en modefotograf, der bliver spillet af britiske Ed Skrein, kendt som Daario Naharis i ’Game of Thrones’. Skrein gjorde sig bemærket i tredje sæson af HBO’s fantasy-serie som en af Daenary Targaryens selvtillidsfulde bejlere med glimt i øjet, men til fjerde sæson hoppede han fra serien, formentlig fordi han fik tilbudt hovedrollen i den næste ’Transporter’-film.

Optagelserne finder sted de næste syv uger i Paris, Warszawa og København, og filmen har forventet premiere til foråret 2015. Manuskriptet er skrevet i samarbejde mellem instruktøren selv og Martin Zandvliet og Anders August, der tidligere har arbejdet sammen på ’Applaus’ og ’Dirch’.

Læs også: De bedste danske debutfilm i det nye årtusind

Læs også: Roland Møller får sin første hovedrolle i krigsfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af