Den amerikanske udgave af ’Broen’ lukket efter to sæsoner

Den amerikanske udgave af ’Broen’ lukket efter to sæsoner

To sæsoner blev det til for ’The Bridge’, den amerikanske adaptation af den dansk-svenske krimiserie ’Broen’. Kanalen FX har lukket serien, et par uger efter at den afsluttede sin anden sæson på amerikansk tv. På trods af at sæson to har høstet flere roser fra anmelderne end den første, har for få seere bakket op om serien om kriminalitet på den amerikansk-mexicanske grænse.

FX er ellers kendt for at give sine serier lang snor i forsøget på at finde et publikum, men det gik altså ikke for ’The Bridge’. Kanalen står ellers over for mindre et tomrum på dramasiden, da både ’Sons of Anarchy’ og ’Justified’ står over for deres sidste sæsoner. De har dog tv-landskabets stærkeste komedieprofil med serier som ’Louie’ og ’It’s Always Sunny in Philadelphia’, og på dramaserien har de stor succes med en serie som ’The Americans’.

Hvad angår ’The Bridge’, kan fans håbe, at serien får et efterliv andetsteds, som det skete for nordic-noir-slægtningen ’The Killing’, der som bekendt blev samlet op af Netflix efter sin aflysning på AMC.

Læs også: Sådan gik det for USA’s remakes af danske serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af