Kyle MacLachlan gør sig klar til det nye ‘Twin Peaks’

Kyle MacLachlan gør sig klar til det nye ‘Twin Peaks’

Man skal have været ualmindeligt frakoblet det store internet, hvis man ikke har opdaget, at ‘Twin Peaks’ vender tilbage i 2016 på den amerikanske kanal Showtime.

Seriens skabere, Mark Frost og David Lynch, har annonceret, at handlingen tager fat i nutiden, altså 25 år efter seriens første sæson. Meget mere ved vi dog ikke, og det er endnu ikke officielt annonceret, om det originale cast tager endnu en omgang.

Vi tør dog godt garantere, at Kyle MacLachlan vender tilbage til sin signaturrolle som den idiosynkratiske FBI-agent Dale Cooper. På sin Twitter-profil skrev den 55-årige skuespiller i går, med reference til karakterens hang til sort kaffe og ulastelig påklædning:

»Må hellere fyre op under perkolatoren og finde mit sorte jakkesæt :-) #twinpeaks«.

Læs også: Se den officielle teaser for den kommende sæson

17. september tweetede han desuden, at han mødtes med sin gamle ven David Lynch, tilsat ovenstående billede, og der kan således næppe være nogen tvivl om, at Cooper vil spille en vigtig rolle i den nye runde af serien.

Det ville da også være højst overraskende, hvis nogen fra det oprindelige cast takkede nej til opgaven. De fleste huskes nemlig fortsat for netop ‘Twin Peaks’. Enkelte centrale skuespillere er dog døde, heriblandt Frank Silva, der spillede den mystiske Bob.

Læs også: ‘Twin Peaks’ vender sensationelt tilbage med nye afsnit

Læs også: 10 serier, der står i gæld til ’Twin Peaks’

Læs også:  Før annonceringen – tre bud på meningen med David Lynch’ ‘Twin Peaks’-tweet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af