’Lego Batman’ får sin egen spinoff-film

’Lego Batman’ får sin egen spinoff-film

Det er bestemt ikke, fordi det skorter på ’Batman’-film i forvejen, men det her er alligevel fornøjelige nyheder.

Ifølge The Hollywood Reporter får Batman, som vi så ham i den succesrige ’The Lego Movie’, næste gang lov til at stå i spidsen for løjerne. Han bliver således hovedrollen i ’Lego Batman’, en spin-off af byggeklodsuniverset, som Warner Brothers lige nu prioriterer højere end en direkte fortsættelse af den kreativt og kommercielle succeshistorie.

Will Arnett skal gentage stemmerollen som den arrogante og sarkastiske Batman, der var et højdepunkt i en film, hvor konkurrencen om at løbe med opmærksomheden ellers var hård. Det betyder endnu mere stemmearbejde til skuespilleren, som vi sidst hørte lægge stemme til en afdanket hest i ’BoJack Horseman’.

Instruktørerne af ’The Lego Movie’, Phil Lord og Christopher Miller, vil ifølge The Hollywood Reporter fungere som producere på filmen, mens instruktørtjansen gives videre til Chris McKay, der var ansvarlig for animationen på selvsamme film.

Selv om ’Lego Batman’ forventes at komme før ’The Lego Movie 2’, skal man ikke holde vejret. Filmen har først planlagt premiere til 2017.

Læs også: ‘LEGO filmen’ brager fortsat igennem

Læs også: Anmeldelse af ’BoJack Horseman’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af