Ny trilogi i Harry Potter-universet

Ny trilogi i Harry Potter-universet

Der har længe stået klart, at J. K. Rowling ikke er færdig med det magiske univers, som vi har skiftet bekendtskab med i ’Harry Potter’-bøgerne og dertilhørende filmatiseringer. Hvad vi konkret har kunnet vente os, har dog ikke stået klart.

I går offentliggjorde Warner Bros. så, at der ikke alene er én ny film på vej, men en hel trilogi. De nye film tager udgangspunkt i Rowlings roman ’Fantastic Beasts And Where To Find Them’, en lærebog skrevet af den fiktive karakter Newt Scamader, som beskriver sine oplevelser og fund af sære og fantastiske væsner, der ikke er kendt for os almindelige mugglere.

Historien udspiller sig altså ikke samtidig med eller efter de mange eventyr, som den bebrillede troldmand har været igennem, men finder sted 70 år før. Den kommende trilogi vil dog introducere både velkendte og nye karakterer.

Den første film i trilogien får amerikansk premiere d. 8. november 2016, mens efterfølgeren kommer i 2018 og den sidste i 2020. J. K. Rowling skal selv skrive manuskripterne, mens David Yates (der også var instruktør på de sidste fire ’Harry Potter’-film) instruerer.

Læs også: Video: The Roots tryller på ny Harry Potter-rap

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af