’Rush Hour’-tv-serie er på vej

’Rush Hour’-tv-serie er på vej

Det er snart vanskeligt at finde en film, der ikke er i gang med at blive udviklet til en tv-serie. Den seneste på stammen skulle nu være ’Rush Hour’-trilogien, der havde Jackie Chan og Chris Tucker i hovedrollerne. De spillede henholdsvis den alvorlige Hong Kong-betjent med seriøse kampsportsevner og Los Angeles-betjenten, hvis største force var hans motormund.

Serien vil eftersigende bygge videre på denne præmis, hvor de to meget forskellige betjente bliver nødt til at arbejde sammen. Det bliver en af tv-industriens garvede kræfter, nemlig manden bag ’Scrubs’ og ’Cougar Town’, Bill Lawrence, der skal fungere som showrunner på serien, som bliver en action-komedieserie med afsnit af en times varighed.

Instruktøren af de oprindelige ’Rush Hour’-film, Brett Ratner, skal være producer på projektet. Hans film tjente rigtig godt ind i sin tid, hvilket nok er en af grundene til, at de nu skal overføres til tv-skærmen.

Læs også: Zach Braff vil lave tv-serie for første gang siden ‘Scrubs’

Læs også: En af gyserfilmens klassikere forvandles til tv-serie

Læs også: Mark Wahlberg laver ‘Shooter’ til tv-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af