Video: Sarah Silverman spoofer ’The Fault in Our Stars’ på ’Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Fault in Our Stars’ er en drivende sentimental film (og bog) om teenagere med kræftsygdom, og den fik én over hatten af Sarah Silverman, da hun i lørdags var vært på ’Saturday Night Live’. Her spillede hun hovedrollen i en glimrende sketch, der erstatter filmens kræftsygdom med en meget aktuel, truende sygdom.

Det kommer meget bag på den mandlige hovedrolle, at Silvermans karakter ikke er kræftsyg, men derimod er smittet med ebola, hvilket naturligt nok fører til en række samværsproblemer. Eksempelvis er det ikke det fedeste i verden at holde i hånd med og kysse en ebolasmittet, og også seksuel aktivitet viser sig at være temmelig vanskeligt.

Se den veloplagte spoof ovenfor.

Læs også: Sarah Silverman på Twitter

Læs også: Chris Pratt gør grin med Marvel i ’Saturday Night Live’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af