Steve Coogan erstatter Philip Seymour Hoffman i ny tv-serie

Steve Coogan erstatter Philip Seymour Hoffman i ny tv-serie

En tragedie af de større ramte filmverden tidligere i år, da Philip Seymour Hoffman blev fundet død, øjensynligt efter en narkooverdosis. Det fik betydning for ’The Hunger Games: Mockingjay’, da Hoffman ikke nåede at indspille alle sine scener til anden del af filmen, der kommer næste år.

Værre var det dog for tv-serien ’Happyish’, som han havde indspillet et pilotafsnit af for Showtime. Her spillede han den desillusionerede mand Thom Payne, og den rolle skal nu i stedet varetages af den engelske komiker Steve Coogan, som vi senest har set med makkeren Rob Brydon i ’The Trip to Italy’.

Dermed skal pilotafsnittet skydes om med Coogan, mens det endnu er uvist, hvorvidt det gamle cast, der talte Kathryn Hahn (rabbineren i ’Transparent’) og Rhys Ifans (’The Amazing Spider-Man’), vender tilbage i deres roller. Mens ingen kan erstatte Hoffmans underspillede smerte, er Coogan også en dygtig skuespiller med mere tyngde, end man måske lige skulle tro.

Læs også: Philip Seymour Hoffman fortæller om lykke i rørende animeret interview

Læs også: 10 essentielle klip med Steve Coogan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af