‘The Big Lebowski 2’-rygter er en hoax

‘The Big Lebowski 2’-rygter er en hoax

Adskillige medier har her i weekenden kolporteret historien om, at Coen-brødrene skulle instruere en opfølger til ‘The Big Lebowski’.

Også her på siden hoppede vi med på vognen søndag formiddag, men det viser sig, at den oprindelige historie var skrevet af satiresitet National Report. Der er dermed ikke noget om snakken, og efter adskillige rygter om en opfølger til kultklassikeren om bowlingentusiasterne The Dude, Walter og Jesus blev vi ofre for vores egen ønsketænkning.

I stedet kan vi se frem Coen-brødrenes næste film, ‘Hail, Caesar’, der har et særdeles lovende cast. Og måske det er meget godt, at brødrene udforsker nyt land i stedet for at kigge tilbage mod gamle succeser.

Læs også: Overlegen stjerneparade i ny Coen-film

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af