The Rock medvirker i kommende ’Baywatch’-film

The Rock medvirker i kommende ’Baywatch’-film

En rolle som muskuløst badejern er ikke helt skæv for Dwayne ’The Rock’ Johnson, men en rolle i den kommende ’Baywatch’-film var måske alligevel ikke helt, hvad man havde spået om hans karriere. Wrestleren er en af de skuespillere i Hollywood, hvis film tjener flest penge, og han kunne måske nok have fundet et mere højtprofileret projekt.

Men måske han også kan tjene penge ind til ’Baywatch’, der har været på tale som filmprojekt i mange år uden endnu at blive lavet. En lang række forfattere har forsøgt at skrive humor ind i historien, der sjældent var særlig morsom i de glade David Hasselhoff-dage. Som instruktører har filmen lige nu Sean Anders og John Morris, der senest har lavet ’Familien Miller… langt over grænsen’ og står bag den kommende ’Horrible Bosses 2’.

Dwayne Johnson lavede senest ’Hercules’ og er på vej med ’Fast & Furious 7’.

Læs også: Anmeldelse af ’Hercules’

Læs også: Se, hvilke skuespillere der tjener mest i Hollywood lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af