’Top of the Lake’ får endnu en sæson

’Top of the Lake’ får endnu en sæson

2014 har været spækket med spændende nye serier som ’True Detective’ og ’Fargo’, der har vist det bedste, amerikansk tv-dramatik har at byde på. Forhåbentlig har man dog også haft lidt tid til at kigge ud over det amerikanske seriemekka, for i sit hjemland har newzealandske Jane Campion lavet den fremragende ’Top of the Lake’.

Elisabeth Moss fra ’Mad Men’ har hovedrollen som politiefterforskeren Robin Griffin, der i første sæson undersøger omstændighederne bag en 12-årig piges graviditet og forsvinding, samtidig med at hun slås med sine egne problemer. Og fik man ikke nok af Moss og det smukke, men dystre newzealandske landskab, får man nu endnu en chance, da en sæson to er på vej.

Det bliver igen Campion og partneren Gerard Lee, der står bag både manuskript og instruktion. Serien er bestilt af engelske BBC, men der bliver formentlig rig mulighed for at se den i Danmark. Første sæson har både været tilgængelig på HBO Nordic, Netflix og DR2.

Læs også: Anderledes politiserier til at udfylde tomrummet efter ‘True Detective’

Læs også: De 10 bedste titelsekvenser fra nyere tv-serier

Læs også: Otte talentfulde tv-forfattere, der kan løse HBO’s kvindeproblem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af