Trailer: Bradley Cooper skyder med skarpt i Clint Eastwoods ’American Sniper’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Clint Eastwood. Medvirkende: Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake McDorman, Kyle Gallner, Luke Grimes. Premiere: Dansk premiere den 29. januar 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Go’e gamle Clint er aktuel i de danske biografer med falsetdramaet ’Jersey Boys’, der dog har fået temmeligt lunkne anmeldelser. Den kan dog hurtigt vaskes væk, for allerede til januar kommer hans næste film, ’American Sniper’. Traileren byder kun på én scene, der til gengæld har suspense og nærbilleder nok til at bringe mindelser om hans gamle mentor, Sergio Leone. Det er samtidig en tilbagevenden til en krigstematik, han sidst udforskede med filmene ’Flags of Our Fathers’ og ’Letters from Iwo Jima’, men Eastwood virker mere interesseret i de små, svære dilemmaer end de bragende eksplosioner.

2. I hovedrollen som den amerikanske snigskytte, Chris Kyle, ses Bradley Cooper, der senest lagde stemme til vaskebjørnen Rocket i megahittet ’Guardians of the Galaxy’. Han har vekslet mellem drama og komedie de seneste år med film som ’Silver Linings Playbook’, ’Tømmermænd tur-retur’ og ’American Hustle’. De to mest dramatiske af de tre roller – gæt selv hvilke – blev han Oscar-nomineret for, så nu forsøger han sig med sin øjensynligt mest højspændte rolle hidtil.

3. ’American Sniper’ bygger på en bog af samme navn, skrevet af virkelighedens Chris Kyle. Bogen har undertitlen ’Den mest dødelige snigskytte i amerikansk militærhistorie’ og er fortællingen om Navy SEAL’en Kyle, der i sin karriere har mere end 150 drab på samvittigheden. Filmens trailer finder ham i en af de situationer, hvor han skal vælge, om han skal føre endnu et lig til drabskontoen. Samtidig krydsklippes der til hans borgerlige liv med kone og barn, der åbenlyst har taget skade af hans morderlige erhverv.

Læs også: Angelina Jolies ’Unbroken’ ligner en tidlig Oscar-favorit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af