Trailer: Nicole Kidman har hukommelsestab i ’Before I Go to Sleep’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Rowan Joffe. Medvirkende: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong. Premiere: Danske premiere endnu uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Nicole Kidman har været ganske stabil i sin hit and miss-kvotient på det seneste. I ’Stoker’ var hun dejligt enigmatisk, mens hendes nyeste, ’Grace of Monaco’, faldt til jorden. Med det for øje burde hendes kommende, ’Before I Go to Sleep’, falde ud til den positive side. Her spiller hun en kvinde, der på grund af en traumatisk ulykke vågner hver morgen uden at kunne huske noget som helst om sit liv. En dag kommer hun tættere på svaret om sig selv, og det får hende til at tvivle på alle omkring sig.

2. Præmissen skal man lide af hukommelsestab for ikke at huske at have set før. Den bringer mindelser om komedien ’50 First Dates’, hvor Drew Barrymore får visket tavlen ren hver nat, og thrilleren ’Memento’, hvor en anden australier, Guy Pearce, med sin egen hukommelse som modstander søger efter svar på, hvad der er sket med hans kone. ’Before I Go to Sleep’ vælger den dramatiske vej frem for den komiske, dog tilsyneladende uden at gøre brug af den opsplittede fortællemåde, der gjorde ’Memento’ til en af 90’ernes mest nyskabende film.

3. Instruktør Rowan Joffe har tidligere skrevet manuskript til ’28 uger senere’ og Anton Corbijns ’The American’, og han debuterede i 2010 som spillefilminstruktør med remaket ’Brighton Rock’, der havde både Helen Mirren og Andy Serkis på rollelisten. Også i sin anden film som instruktør har han et stærkt cast med sig. Udover Kidman i hovedrollen ses Colin Firth som hendes mand, der holder hemmeligheder for hende, mens Mark Strong er lægen med de (måske) gode intentioner, der kommer imellem ægteparret.

Læs også: Colin Firth sparker røv i ’Kingsman: The Secret Service’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af