Trailer: Pixars nye film tager os igennem hele følelsesregistret

Instruktion: Pete Docter. Stemmer: Mindy Kaling, Bill Hader, Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black. Premiere: 27. august 2015.

1. Traileren til en af Pixars nyeste film, ’Inside Out’, har netop set dagens lys, og det er altid interessant, når det legendariske animationsstudie har noget nyt på hjerte. Selvom der de seneste år har været bump på vejen – ’Biler 2’ og ’Monster University’ – så beviser åbningsscenen i ’Op’ og afslutningen på ’Toy Story 3’, at Pixars stadig ligger inde med nogle af verdens dygtigste, mest kreative historiefortællere.

2. Og det er da også netop, hvad traileren fortæller os. For selvom den er på næsten to minutter, er den mest et potpourri af klip fra deres tidligere film, hvor de viser, hvordan de tidligere har taget os igennem hele følelsesregistret: Fra glæde, vrede og væmmelse til frygt og sorg. Filmen finder sted inde i hovedet på den 11-årige pige, Riley. Riley er dog ikke hovedkarakteren, men snarere udgangspunktet for konflikten imellem de fem førnævnte følelser – personificeret i små, søde væsner.

3. ’Inside Out’ er skrevet og instrueret af Pete Docter, der har været fast manuskriptforfatter hos Pixar de seneste 20 år. Han er idemanden bag ’Toy Story’, ’Monsters, Inc.’ Og ’WALL-E’, og så har han instrueret ’Op’. Docter er altså en af Pixars mest kompetente herrer, og selvom de små følelsesvæsner mest ligner rester fra ’Monster’-filmene, er det svært ikke at glæde sig til deres næste originale fortælling. Filmen får først premiere til august næste år, så selvom denne trailer ikke afslører meget, er der tid endnu til at krybe helt ind under huden på os.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af