Trailer: Russell Crowes instruktørdebut ’The Water Diviner’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Russell Crowe. Medvirkende: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney. Premiere: Dansk premiere den 19. marts 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Russell Crowe er en af skuespilverdens a-listers med fremragende præstationer i mesterværket ’L.A. Confidential’ og ’Gladiator’, for hvilken han vandt en Oscar. Han har tidligere instrueret dokumentar- og kortfilm, men nu, i en alder af 50 år, kaster han sig over spillefilmen med ’The Water Diviner’. Det er et historisk drama, der følger en australsk mand, som i 1919 rejser til Gallipoli i Tyrkiet for at finde sine tre forsvundne sønner.

2. Crowe spiller selv hovedrollen som den sø(r)gende far, mens castet også tæller Bond-baben Olga Kurylenko og Jai Courtney, kendt som Bruce Willis’ søn i ’A Good Day to Die Hard’. Som instruktør har han øjensynligt lade sig inspirere af nogle af dem, han tidligere har arbejdet for. Traileren er episk i omfang og har et bombastisk schwung både på billed- og lydsiden, hvilket bringer mindelser om Ridley Scotts ’Gladiator’ og Ron Howards ’Et smukt sind’.

3. Filmen betyder dog ikke, at vi fra nu af skal betragte Crowe som instruktør først og skuespiller bagefter. Han har ikke flere projekter som instruktør i gang lige nu, mens han spiller med i ’Fathers and Daughters’, der har forventet premiere i 2015. Han skal også spille over for Ryan Gosling i Shane Blacks ’The Nice Guys’, der dog først kommer til 2016.’The Nice Guys’ lyder en del som Blacks perle ’Kiss Kiss Bang Bang’. Russell Crowe som den nye Gay Perry? Ja tak!

Læs også: Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i Susanne Biers længe ventede ’Serena’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af