Video: Brad Pitt er på akavet besøg hos Zach Galifianakis

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste gang Zach Galifianakis havde en gæst mellem sine to bregner i meta-talkshowet ’Between Two Ferns’, var det præsident Barack Obama, og så kan det selvfølgelig godt være svært pludselig at skulle nedværdige sig til at sidde over for en »shitty actor« som Brad Pitt.

Med det udgangspunkt starter interviewet mellem Pitt og Galifianakis, og det bliver bestemt ikke bedre som den ubehageligt morsomme samtale skrider frem.

Dette til dato måske sjoveste møde mellem de to bregner er så spækket med højdepunkter, at det næsten ikke giver mening at fremhæve enkelte. Galifianakis leverer stort set alle ordene, der inkluderer spørgsmålet: »Er det svært at få kulør, når man lever i sin kones skygge?«, mens Bradley Pitts skuler olmt det meste af tiden.

Og som om det ikke var nok, gør en rødhåret komiker også sin entre. Vi skal ikke her afsløre, hvem det er, men nøjes med at sige, at han ikke er imponeret over Brad Pitts tilstedeværelse.

Læs også: Obama står distancen over for Zach Galifianikis

Læs også: Louis C.K. og Zach Galifianakis står bag ny klovneserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af