Video: Jim Carrey gør tykt grin med Matthew McConaughey i SNL

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matthew McConaughey er altid übercool, også i Nicolas Winding Refns reklamer for bilfirmaet Lincoln. Det betyder dog ikke, at han er umulig at gøre grin med.

Det viste Jim Carrey med al tydelighed, da han i weekenden var vært på ’Saturday Night Live’. Her leverede komikeren med gummiansigtet en temmelig præcis efterligning af tidens hotteste mandlige skuespiller og hans rolle i Refns bilreklamer.

McConaughey er lidt af en skydeskive for tiden, da selv hans medspiller i forglemmelige romantiske komedier som ’How to Lose a Guy in 10 Days’ og ’Fool’s Gold’, Kate Hudson, for nylig hev en anden fin efterligning op af posen. Det skete i forbindelse med, at McConaughey blev hædret af American Cinematheque for sin indsats i filmverden. Han kan nok godt klare de kærlige klaps.

Se Jim Carrey parodiere Matthew McConaugheys Texas-cool ovenfor og Kate Hudson gøre det samme nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Jim Carrey og Jeff Daniels i første smugkig på ‘Dum og dummere 2′

Læs også: Se Nicolas Winding Refns reklame med Matthew McConaughey

Læs også: Chris Pratt gør grin med Marvel i ’Saturday Night Live’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af