Channing Tatum springer ud som instruktør

Channing Tatum springer ud som instruktør

Skuespillere, der kaster sig over instruktørgerningen, er ikke som sådan noget særsyn, men ofte sker det noget længere inde i karrieren, end Channing Tatum lige nu befinder sig. Ikke desto mindre skal stjernen, der viste sit komiske talent i sommerens ’22 Jump Street’ og som snart kan ses i en overraskende alvorlig rolle i ’Foxcatcher’, prøve kræfter med filmarbejdet bag kameraet.

Han skal sammen med arbejdsmakkeren Reid Carolin instruere og producere filmatiseringen af Matthew Quicks ungdomsbog ’Forgive Me, Leonard Peacock’. Quick er kendt som forfatter af ’Silver Linings Playbook’, som David O. Russell filmatiserede med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i rollerne, hvilket resulterede i en Oscar til Lawrence.

Ligesom ’Foxcatcher’ er ’Forgive Me, Leonard Peacock’ tilsyneladende mere dramatisk end humoristisk, idet den handler om en skoleelev, der planlægger at slå sin bedste ven ihjel og dernæst sig selv. Tatum skal sandsynligvis selv medvirke i filmen som en heroisk lærer.

Den kommende tur bag kameraet bliver åbenbart heller ikke en enlig svale. Makkerparret Tatum/Carolin er også udset til at instruere ’The Son’, en filmatisering af en Jo Nesbø-krimi.

Læs også: Channing Tatum indtager ‘X-Men’ som Gambit

Læs også: Mila Kunis og Channing Tatum på rumeventyr i ’Jupiter Ascending’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af