Fincher vandt, men Johnny Depp stjal billedet ved Hollywood Film Award

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du har måske allerede set ovenstående video, hvor Johnny Depp uddeler en filmpris med sin bedste Jack Sparrow-fuldemandspræstation. Om Depp var hamrende stiv eller bare i godt humør, vides ikke, men til gengæld kan vi fortælle lidt om begivenheden, han bragte sin sejlende attitude til.

Det var prisuddelingen Hollywood Film Award, der fandt sted i weekenden, og som altså gav prisen for bedste film til David Finchers ’Kvinden der forsvandt’. Af de andre store vindere kan nævnes Benedict Cumberbatch som bedste skuespiller for sin præstation i ’The Imitation Game’, for hvilken norske Morten Tyldum også vandt prisen for bedste instruktør for.

Julianne Moore vandt for bedste skuespillerinde med sin præstation i ’Still Alice’. Og så vandt Jack O’Connell en New Hollywood Award for sit mainstreamgennembrud i Angelina Jolies ’Unbroken’, mens Michael Keaton i den anden ende af skalaen vandt en pris for sin lange karriere, der kulminerer i den kommende ’Birdman’.

Endelig vandt Chris Rocks ’Top Five’ for bedste komedie og ’Foxcatcher’ for bedste ensemblecast, der tæller Steve Carell, Channing Tatum og Mark Ruffalo. Alle filmene kan vi se frem til i de danske biografer de kommende måneder.

Læs også: Anmeldelse af ’Kvinden der forsvandt

Læs også: ’Kvinden der forsvandt’-stjerner: »Fincher ser alt«

Læs også: Johnny Depp er Movember-klar i ‘Mortdecai’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af