HBO-drama af Martin Scorsese med Benicio Del Toro under udvikling

HBO-drama af Martin Scorsese med Benicio Del Toro under udvikling

Tv-samarbejdet mellem Martin Scorsese og HBO bliver ved med at blomstre. Det er ikke længe siden, at sidste afsnit af ’Boardwalk Empire’, som Scorsese var producer og konceptuerende instruktør på, løb over skærmen, og nu ser de to kæmpers samarbejde ud til at fortsætte et godt stykke ud i den nærmeste fremtid.

De har allerede et par projekter i støbeskeen, blandt andet et rock’n’roll-drama med Mick Jagger som producer, men nu skriver Deadline.com, at det næste projekt allerede er under opsejling. Det går under titlen ’Cortes’ og handler om den spanske conquistador Hernán Cortés, der bragte det sydamerikanske Aztekerrige til forfald. Benicio Del Toro er angiveligt interesseret i rollen som Cortés.

Scorsese skal producere serien og også instruere et eller flere afsnit, højst sandsynligt pilotafsnittet, der udstikker kursen for serien. Serien skal skrives af Chris Gerolmo, der skrev ’Mississippi Burning’ tilbage i 1988, og senest har skrevet for ’The Bridge’, som dog for nyligt blev lukket. Det er naturligvis ikke sikkert, at serien bliver til noget, men Scorsese og Del Toros involvering skader nok ikke chancerne.

Læs også: Benicio Del Toro og Jamie Foxx i ’Spring Breakers’-instruktørs næste film

Læs også: Birgitte Hjort Sørensen skal være med i ny HBO-serie fra Scorsese og Mick Jagger

Læs også: Den amerikanske udgave af ’Broen’ lukket efter to sæsoner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af