’Interstellar’-aktuelle Jonathan Nolan laver sci-fi-serie for HBO

’Interstellar’-aktuelle Jonathan Nolan laver sci-fi-serie for HBO

Den opmærksomme læser vil vide, at Jonathan Nolan allerede laver tv-serien ’Westworld’ med Anthony Hopkins, Ed Harris og Evan Rachel Wood i rollerne, for HBO.

Men nu forlyder det, ifølge The Wrap, at den lidt mindre kendte Nolan-bror udvikler endnu et sci-fi-projekt for kanalen, en adaption af Isaac Asimovs ’Foundation’-bogserie.

Bøgerne følger matematikeren Hari Seldon og hans arbejde med at udvikle teorien psykohistorie, der matematisk kan forudse fremtiden. Da han forudser samfundets sammenbrud og en 30.000 år lang mørkealder, forsøger han at samle forskere og kunstnere til at starte et nyt samfund inden dommedag.

Jonathan Nolan er bedst kendt som sin brors manuskriptkollega på ’The Prestige’, ’The Dark Knight’ og senest ’Interstellar’, mens han også står bag tv-serien ’Person of Interest’. Med serien bevæger HBO, der legitimerede fantasy med ’Game of Thrones’, sig ind på nyt land, hvilket måske kan gøre sci-fi til en mere bredt appellerende genre på tv. Trods elskede serier som ’Star Trek’ og ’Battlestar Galactica’ er det i høj grad stadig en genre for nichenørderne.

Læs også: HBO laver tv-serien ’Westworld’

Læs også: Anmeldelse af ‘Interstellar’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af