Netflix køber serie fra Tina Fey

Netflix køber serie fra Tina Fey

Tina Feys næste tv-serie, ’Unbreakable Kimmy Schmidt’, skulle ligesom hendes forrige, ’30 Rock’, have været at finde på NBC. Her havde serien fået en ordre på 13 afsnit, hvorefter den sikkert ville være blevet aflyst, da publikum hellere vil se ’The Big Bang Theory’ og ’Modern Family’…

Men nu har Netflix i stedet købt serien og i samme ombæring givet lovning på, at der kommer i hvert fald to sæsoner. Den handler om Kimmy Schmidt, spillet af Ellie Kemper fra ’The Office’ og ’Bridesmaids’, der starter sit liv forfra efter at være sluppet ud af en dommedagssekt.

Vi kan altså nu vente os komedieserier på Netflix fra nogle af film- og tv-verdens største komiske stemmer. Fey følger i kølvandet på Judd Apatow, hvis kommende serie ’Love’ også har fået to sæsoner af Netflix. ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ kan ifølge Variety forventes på Netflix til marts næste år.

Læs også: Judd Apatow laver tv-serie for Netflix

Læs også: Kære Emmy-typer, I kløjes i gamle grin!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af