Nicole Kidman og Reese Witherspoon skal lave tv-serie sammen

Nicole Kidman og Reese Witherspoon skal lave tv-serie sammen

Nu blev anden sæson af ’True Detective’ ikke et samarbejde mellem Ellen Page og Kate Mara under navnet ’Tiny Detectives’, men måske det kan være et plaster på såret, at to andre store skuespillerinder skal medvirke i en ny tv-serie over for hinanden.

Det er Nicole Kidman og Reese Witherspoon, der skal medvirke i ’Big Little Lies’, en serie fra David E. Kelley, manden bag eksempelvis ’Ally McBeal’.

Kidman og Witherspoon er også begge producere på serien, som er en såkaldt limited-run-serie, der kun løber over en enkelt sæson. Historien er en adaptation af den australske forfatter Liane Moriartys bog, der følger tre kvinders liv ved hver deres korsvej. Hvem der skal spille den tredje kvinde er endnu uvist.

Læs også: Nicole Kidmans mesterlige og aldeles skrækkelige film

Læs også: Reese Witherspoon går walkabout i ‘Wild’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af