Trailer: Chris Pratt og dinosaurerne er tilbage i ’Jurassic World’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Colin Trevorrow. Medvirkende: Chris Pratt, Judy Greer, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Ty Simpkins. Premiere: Dansk premiere den 11. juni 2015.

Tre trailer-tanker:

1. »If something chases you, run«. På denne ildevarslende måde lægger nyeste installation af Steven Spielbergs dinosaur-opus fra land, og kort efter er alle de velkendte dinosaurer, vi husker fra originalen ’Jurassic Park’ fra 1993, tilbage. Det er ren nostalgi at se forlystelsesparken, som John Hammond, i skikkelse af Richard Attenborough, oprindeligt havde forestillet sig den, før det naturligvis løb af sporet. At mennesker ikke burde lege med forhistoriske reptiler, er et budskab, der går igen i ’Jurassic World’.

2. Som fornuftens stemme træder vores allesammens aktuelle yndlingsmand, Chris Pratt, ind på scenen og siger: »You made a new dinosaur? Probably not a good idea«. Det skal han naturligvis få ret i, for snart er den laboratorieskabte superdino på fri fod i forlystelsesparken, og Pratt må derfor tage sin bedste heltelædervest på og redde dagen. Det går på en eller anden måde aldrig så godt, når mennesker leger gud.

3. Det taler for kvaliteten af den oprindelige ’Jurassic Park’, at de mere end tyve år gamle motoriske dukkedinoer ud fra traileren at bedømme virker mere livagtige end den nye films CGI-monstre. Det er bestemt både flot og overvældende, når et kæmpe havmonster springer op og fortærer en hel haj, men det virker mere bombastisk for bombastikkens (det er hermed et ord) skyld, end dengang Brachiosaurus stak sin lange hals frem i ’Jurassic Park’.

Læs også: Ole Christian Madsens Eik Skaløe-film ‘Steppeulven’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af