Trailer: Hugh Jackman i ’District 9’-instruktørs næste sci-fi-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Neill Blomkamp. Medvirkende: Sharlto Copley, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel. Premiere: Dansk premiere den 5.marts 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Den sydafrikanske instruktør Neill Blomkamp fik sit gennembrud med den originale rumvæsner-som-flygtninge-fabel ’District 9’, der hentede fire Oscarnomineringer i 2010. Han røg derefter til Hollywood, hvor han lavede ’Elysium’ med Matt Damon, der blev en kende for overfortalt og glatpoleret. Nu er han så på vej med sin næste film, og han arbejder videre inden for sci-fi-genren. Filmen hedder ’Chappie’ og handler om en robot, der ligner et menneskebarn i sin læring og udvikling.

2. Robotten med kunstig intelligens er en af de oftest behandlede i sci-fi-genren, og mens det altid er interessant at undersøge, hvad der gør os menneskelige, kan det også hurtigt ende som pseudofilosofisk mumbo-jumbo. Filmens hovedperson, robotten Chappie, undergår lidt samme Pinocchio-tematik som drengen i Steven Spielbergs ’A.I.’, men ligesom robotten i ’I, Robot’ med Will Smith ligner han fysisk en robot. Det gør ham udsat i traileren, der er flot, men også en anelse rørstrømsk.

3. Chappie er omgivet af en række større og mindre skuespillernavne. Hugh Jackman spiller – ligesom i ’Real Steel’ –over for robotten, denne gang dog som skurken, der ser de potentielle farer i Chappies udvikling. Chappies venner spilles af Dev Patel fra ’The Newsroom’ samt Ninja og Yo-Landi Visser fra det sydafrikanske band Die Antwoord, der gør deres debut som skuespillere. Endelig lægger Blomkamp-favoritten Sharlto Copley, der medvirkede i både ’District 9’ og ’Elysium’, stemme til den sympatiske robot.

Læs også: Christopher Nolans sci-fi-storfilm ‘Interstellar’

Læs også: Birgitte Hjort spiller over for Antonio Banderas i ny robotfilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af