Trailer: James Franco som digter med Jessica Chastain og Mila Kunis omkring sig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss m.fl. Medvirkende: James Franco, Jessica Chastain, Mila Kunis, Zach Braff. Premiere: På iTunes den 2. december.

Tre trailer-tanker:

1. Det er svært at følge med i James Francos filmoutput, der dels tæller blockbusterkomedier som ’This Is the End’ og den kommende ’The Interview’, men også en lang række artfilm, som han både instruerer og spiller hovedrollen i. Denne, ’The Color of Time’, blev vist helt tilbage i 2012 på filmfestivalen i Rom, men kommer nu på iTunes og andre on demand-tjenester, så andre end cinefile italienere kan se den.

2. Filmen handler om den amerikanske digter C.K. Williams, en af verdens største nulevende digtere, der vandt Pulitzerprisen for poesi i 2000. Franco spiller den voksne Williams, mens Jessica Chastain kan ses som mor til den yngre udgave af digteren. Det lille cast tæller også Mila Kunis som Catherine, Williams’ love interest, og en anden actor gone director, Zach Braff.

3. Nogle steder går filmen også under titlerne ’Tar’ og ’Forever Love’, men det er faktisk ikke så mærkeligt, hvis der er lidt identitetsforvirring. Den er skrevet og instrueret af intet mindre end 12 filmstuderende fra New York University og må dermed siges at være en skoleproduktion med vokseværk. Den ligner da også en skoleproduktion i sin drømmende og eksperimenterende æstetik, men det er de færreste studerende forundt at have Franco, Chastain, Kunis og Braff i deres film.

Læs også: James Franco filmatiserer bog af manden bag ’Fight Club’

Læs også: James Franco samler vennerne til ’Zeroville’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af