Trailer: Jennifer Aniston skruer op for dramatikken i ’Cake’

Instruktion: Daniel Barnz. Medvirkende: Jennifer Aniston, Anna Kendrick, Sam Worthington, William H. Macy, Felicity Huffman. Premiere: 8. september 2014 på Toronto Film Festival, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. For omtrent en måned siden kom det frem, at Jennifer Aniston højst overraskende skulle levere en præstation af Oscar-karat i indiedramaet ’Cake’. Det kan nu vurderes ved selvsyn, i hvert fald i det begrænsede format, der er en to et halvt minuts lang trailer. Her ses Aniston som den pillepoppende Claire Simmons, der fascineres af kvinden Nina (Anna Kendrick) i sin støttegruppe, efter hun har begået selvmord. Claire opsøger kvindens mand Roy (Sam Worthington) og indleder et forhold til ham, mens hun hallucinerer om den afdøde kvinde.

2. Aniston er altså i langt mere dramatisk territorium, end hun har haft for vane, men det betyder absolut ikke, at hun har smidt det komiske helt over bord. Således er hun rykket videre til en langt mere dyster og mørk komik, der er direkte morbid, når hun kynisk forklarer Ninas selvmord for resten af støttegruppen. Nogle gange er det sjovt at se en gammel ven helt ude af karakter.

3. Filmen tæller også virkelighedens ægtepar William H. Macy og Felicity Huffman blandt de medvirkende, og det er i det hele taget et stærkt cast, instruktør Daniel Barnz har samlet. Skulle det gå så vidt, at Jennifer Aniston bliver nomineret til en Oscar for sit portræt af Claire Simmons, kan Barnz nok godt forvente at få nemmere ved at lave sin næste film, ligesom det helt sikkert også åbner for andre typer roller for Aniston.

Læs også: Jennifer Aniston melder sig ind i Oscar-kampen

Læs også: Trailer til ’Horrible Bosses 2’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af