Trailer: ’Marco Polo’ er den næste store serie fra Netflix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serieskaber: John Fusco. Medvirkende: Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Rick Yune, Joan Chen. Premiere: Premiere på Netflix den 12. december.

Tre trailer-tanker:

1. Vi har indtil videre fået serveret stærke serier af Netflix med vidt forskelligt forlæg. ’House of Cards’ bygger på en engelsk serie baseret på en bog, ’Arrested Development’ sæson fire er et da capo på en i forvejen kultelsket serie, mens ’Orange Is the New Black’ bygger opfindsomt videre på en erindringsbog. Alle hører de til de seneste års bedste serier, og nu håber Netflix, at de kan gentage kunststykket med fortællingen om den historiske Marco Polo.

2. Han rejste i det 13. århundrede mod østens mystiske rige som handelsrejsende og fortalte ved sin hjemkomst til Italien storladne historier om det enorme Asien. I serien følger vi den unge Marco (Lorenzo Richelmy), netop ankommet til den mongolske kejser Kublai Khans (Benedict Wong) hof. For at skrue op for dramatikken efterlader Marcos far ham som tvungen gæst ved kejserens hof, hvor han som lige dele fange og undersåt må adlyde kejserens ordrer.

3. Det er storladent, episk territorium, Netflix bevæger sig ud i med ’Marco Polo’. Mens der tilsyneladende hverken er drager eller magi til stede, kan man godt ane ’Game of Thrones’ som grundplan for serien med de mange karakterer og deres indbyrdes magtspil. Daniel Minahan, der har instrueret fem afsnit af ’GoT’, er da også blandt producerne, mens serieskaber John Fusco tidligere har beskæftiget sig med kulturmøder i ’Hidalgo’ og ’The Forbidden Kingdom’. Han står ligeledes bag Netflix’ kommende filmsatsning, ’Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend’.

Læs også: Netflix teaser tredje sæson af ’Lilyhammer’

Læs også: Netflix producerer sin første film

Læs også: Netflix to år – en skåltale og et par flade

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af