Trailer: Peter Pan møder Hugh Jackman som Sortskæg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Joe Wright. Medvirkende: Hugh Jackman, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Garrett Hedlund, Levi Miller. Premiere: Dansk premiere den 16. juli 2015.

Tre trailer-tanker:

1. De elskede bøger om Peter Pan udkom for første gang for over 100 år siden og er siden blev filmatiseret flere gange, mest kendt nok i Disney-tegnefilmen fra 1953, hvor Peter tager Wendy og hendes brødre med til Ønskeøen. Derudover husker mange nok nostalgisk tilbage på den skæve filmatisering ’Hook’ fra 1991, hvor Robin Williams var en voksen Peter Pan, mens Dustin Hoffman spillede den onde Kaptajn Krog.

2. I ’Pan’ ses Hugh Jackman denne gang i rollen som skurken Sortskæg, mens Garrett Hedlund spiller en ung Kaptajn Krog, der stadig har begge sine hænder og derfor endnu ikke er bitter på livet og Peter Pan. Amanda Seyfried spiller Peters mor, og Rooney Mara ses i rollen som Klokkeblomst, så det er et stærkt hold, der skal løfte arven fra Robin Williams og Dustin Hoffman. Endelig ses den unge Levi Miller i titelrollen som Peter Pan.

3. Filmens instruktør hedder Joe Wright, og han har masser af erfaring med at adaptere store bøger til film. Således har han tidligere filmatiseret Jane Austens ’Stolthed og fordom’, Tolstojs ’Anna Karenina’ og Ian McEwens ’Soning’, alle med Keira Knightley i hovedrollen. Hun er ikke med den her gang, men Wright har også bevæget sig fra den alvorstunge litteratur og over i en mere farvestrålende fantasifortælling, der ud fra traileren at bedømme ser fejende flot ud.

Læs også: Chris Pratt og dinosaurerne er tilbage i ’Jurassic World’

Læs også: Hugh Jackman i ’District 9’-instruktørs næste sci-fi-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af