Tv-serien ’Magic City’ bliver en film med Bill Murray og Bruce Willis

Tv-serien ’Magic City’ bliver en film med Bill Murray og Bruce Willis

I en tid, hvor film bliver til tv-serier i ét væk, bevæger ’Magic City’ sig nu den anden vej og går fra skærmen til det store lærred. Serien, der løb to sæsoner i årene 2012-13, havde Jeffrey Dean Morgan, Danny Huston og Bond-baben Olga Kurylenko i hovedrollerne og foregik blandt gangstere i 1950’ernes Miami Beach.

Herhjemme kan den stadig ses på HBO Nordic, og nu vender den tilbage fra de døde i en film, der formentlig kan realiseres takket være et par store nytilføjelser til rollebesætningen. Således har serieskaber Mitch Glazer fået tilknyttet Bill Murray og Bruce Willis, der skal medvirke i den kommende film ved siden af seriens oprindelige cast.

Filmen skal udspille sig i forlængelse af serien og foregå i 1962, hvor en række historiske begivenheder, der inkluderer John F. Kennedy og Fidel Castro, vil indgå i plottet. Hvornår filmen får premiere, vides endnu ikke.

Læs også: Scarlett Johansson laver tv-serie

Læs også: ’American Gigolo’ forvandles til tv-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af