Video: Detective Cooper møder Rust Cohle, Molly Solverson og Sherlock

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er forhåbentlig ikke gået nogens næse forbi, at Dale Cooper og ’Twin Peaks’ vender tilbage til tv-skærmene i 2016. For at fordrive noget af den ventetid kan man se ovenstående video, der med animation undersøger, hvordan et møde mellem Cooper og nutidens tv-detektiver ville se ud.

Den sætter ham blandt andet over for Rust Cohle fra ’True Detective’ i det røde rum, hvor selv den dansende dværg ikke forstår hans filosofiske overvejelser. Han snakker også med Molly Solverson fra ’Fargo’ om mord i små byer og med Sherlock fra serien af samme navn om mordopklaring. Også en paranoid Will Graham, der ser Hannibal alle steder, får et visit.

Læs også: Før ny ’Twin Peaks’: De ubesvarede spørgsmål

Læs også: Ellen Page og Kate Mara giver den som små detektiver i ’Tiny Detectives’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af