Channing Tatum vil lave ’Ghostbusters’-spin-off med Chris Pratt

Channing Tatum vil lave ’Ghostbusters’-spin-off med Chris Pratt

Som endnu en følge af hackingen af filmselskabet Sony har The Daily Beast nu fået adgang til mails, der viser, at Channing Tatum har kontaktet selskabet med henblik på at lave en spin-off af den kommende kvindecentrerede ’Ghostbusters’, som Paul Feig skal instruere.

Her ønsker Tatum at spille sammen med Chris Pratt, der i sommer opnåede filmstjernestatus med ’Guardians of the Galaxy’, i en franchise, der potentielt ville kunne bære en lang række film.

Tatum og Pratt spillede sammen i den smalle film ’10 Years’ i 2011, og Tatum er øjensynligt interesseret i at samle dem igen, nu hvor de begge hører til verdens største filmstjerner. Her er ideen efter sigende at skabe en helt ny mytologi omkring ’Ghostbusters’-universet, som Tatum og Pratt ville kunne boltre sig i. Ifølge mailsene ville Russo-brødrene, der senest stod bag ’Captain America: Winter Soldier’, fungere som producere, med håbet om at Paul Feig også ville instruere denne ’Ghostbusters’-film.

Apropos den allerede planlagte Feig-instruerede ’Ghostbusters’-film har en lang række sjove kvinder udvist interesse i at medvirke, ifølge samme mails. De tæller Jennifer Lawrence, Emma Stone, Melissa McCartny og Amy Schumer. Samtidig skulle Ryan Gosling have forhørt sig omkring filmens mandlige hovedrolle. Spændende tider i spøgelsesland.

Læs også: Sony-hack: Stjålet Bond-manuskript og rygter om ’X-Men’/’Fantastic Four’-crossover

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af