Det britiske seriehit ’The Missing’ får sæson to

Det britiske seriehit ’The Missing’ får sæson to

’The Missing’ er en såkaldt limited series, der er blevet produceret i samarbejde mellem amerikanske Starz og engelske BBC One. Den har netop færdiggjort sit ottende og sidste afsnit i England og er blevet en fortjent kritikersucces.

Nu er der så bestilt endnu en sæson, der ligesom ’True Detective’ og ’Fargo’ kommer til at foregå i en ny setting med nye karakterer – eller hvad der er blevet kaldt en antologiserie.

Seriens første sæson handler om Tony Hughes (James Nesbitt), hvis femårige søn Oliver bliver bortført under en familieferie i Frankrig. Tony kæmper som en besat for at finde ham, og ved at krydsklippe mellem perioden lige efter kidnapningen og begivenhederne adskillige år efter, hvor der kommer nye spor, fortæller ’The Missing’ en raffineret historie om forældres største mareridt, og hvad det gør ved de pårørende.

Serien er skabt af brødrene Harry og Jack Williams, der har skrevet samtlige afsnit og vil gøre det samme i anden sæson. Første sæson er nomineret til to Golden Globes i kategorien bedste miniserie, sammen med blandt andre netop ’True Detective’ og ’Fargo’.

Læs også: Nomineringer til Golden Globes

Læs også: Anden sæson af ’Fargo’ får Kirsten Dunst og ‘Breaking Bad’-stjerne i hovedrollerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af