Efter terrortrusler kommer ‘The Interview’ heller ikke til Danmark

Efter terrortrusler kommer ‘The Interview’ heller ikke til Danmark

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Sony har aflyst alle visninger af den kontroversielle Seth Rogen/James Franco-komedie ‘The Interview’ i USA i kølvandet på de terrortrusler, der i forgårs blev en del af den omtalte hackingsag mod filmselskabet.

Og nu står det klart, at heller ikke Europa får ‘The Interview’ at se lige foreløbigt. Nordkorea-satiren skulle have haft europæisk premiere i januar eller februar, og den seneste danske premieredato var starten af april. Men Deadline.com skriver nu, at Sony trækker filmen totalt, selvom truslerne (som Nordkorea mistænkes for at stå bag) foreløbigt kun har været rettet mod de amerikanske biografer.

Filmselskabet tager ingen chancer i en sag, hvis lige aldrig er set før i filmhistorien, og som kan få alvorlige følger for Hollywoods produktionsapparat.

Læs også: Sony aflyser ‘The Interview’ i USA

Læs også: Seth Rogen og James Francos ’The Interview’ ændres efter trusler fra Nordkorea

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af