Jean Claude Van Damme vender tilbage i remake af ’Kickboxer’

Jean Claude Van Damme vender tilbage i remake af ’Kickboxer’

Det er 25 år siden, Jean Claude Van Damme tog til Thailand og uddelte øretæver i den originale ’Kickboxer’. Som traditionen foreskriver, er der derfor nu et remake på vej af kultklassikeren – og minsandten om Van Damme ikke skal spille med igen.

Han overlader dog hovedrollen som Kurt Sloane til det ubeskrevne blad Alain Moussi, der tidligere har ageret stuntman på film som ’X-Men: Days of Future Past’ og ’Pacific Rim’. Selv skal Van Damme spille den i originalen thailandske Master Chow (!), der lærer Sloane at sparke røv for at hævne sin bror, der har fået stryg af den lokale mester, Tong Po.

Tong Po skal spilles af wrestleren Dave Bautista, som vi sidst så som den røde Drax i ’Guardians of the Galaxy’. Også den tidligere UFC-mester Georges St. Pierre (’Captain America: The Winter Soldier’) medvirker i filmen.

Læs også: Remake af ‘The Raid’ skal instrueres af ‘Expendables 3′-instruktør

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af