Ny Soundvenue-podcast: Om den næstbedste film i 2014 og dommen over det danske filmår

Ny Soundvenue-podcast: Om den næstbedste film i 2014 og dommen over det danske filmår

For præcis to uger siden debuterede Soundvenues podcast om film og tv – og nu er anden omgang af Soundvenue Filmcast i luften.

Denne gang går vært Martin Bunk, vores filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop i clinch med hinanden og ugens vigtigste premierefilm, som vi netop har kåret som årets næstbedste overhovedet: Ruben Östlunds svenske ‘Force Majeure’ om en mand, der med iPhone og skihandsker i hånden efterlader sin kone og to børn, da en lavine truer med at ramme dem under deres skiferie.

Jacob, Martin og Sofie er dog ikke alle sammen enige om, at ‘Force Majeure’ er et skandinavisk filmmirakel.

Podcast-panelet kigger også tilbage på dansk film i 2014 og stiller de helt fordomsfri spørgsmål: Har det været det værste danske filmår i umindelige tider? Knækkede filmen? Og er det slut med Oscars og Cannes-priser?

Soundvenue Filmcast vender også den spritnye åbning af Comedy Central i Danmark og den mere og mere vanvittige hacking af filmstudiet Sony, som afslører stjernernes lønninger, og som Nordkorea måske står bag. Til sidst kommer Sofie, Jacob og Martin med anbefalinger fra streaming-tjenesterne, og så indfører de et nyt minisegment: Hurtigrunden.

Abonner på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af