Nye detaljer om Terrence Malicks to kommende film

Nye detaljer om Terrence Malicks to kommende film

Terrence Malick er notorisk uproduktiv med kun seks spillefilm på instruktør-cv’et over en 40-årig karriere. Han har dog skruet seriøst op for produktiviteten på sine gamle dage og er lige nu i gang med to nye film efter at have lavet ’Tree of Life’ i 2011 og ’To the Wonder’ i 2012.

Der er tale om ’Knight of Cups’ og en endnu unavngiven film om musikscenen i Austin, Texas. Det var håbet, at en af dem ville komme i år, men nu bliver det altså tidligst 2015 for begge, med en mulig premiere på Cannes-festivalen i maj.

Der er nu kommet lidt ekstra detaljer på banen om de to film. Nyhederne kommer fra Italien, hvor distributører ifølge det italienske medie Cinefilos har set klip fra filmene.

Filmen om musikscenen i Austin går under arbejdstitlen ’Project V’. Ryan Gosling spiller en rockstjerne, Rooney Mara hans kæreste og Michael Fassbender hans forretningspartner i en film om to krydsende kærlighedstrekanter, seksuel besættelse og bedrag. Cate Blanchett og Natalie Portman medvirker eftersigende også i filmen.

I ’Knight of Cups’ spiller Christian Bale en usikker womanizer, der prøver at finde sig selv – og også i denne film om fristelser og berømthed medvirker Natalie Portman og Cate Blanchett eftersigende. Den blander ifølge kilderne klassisk musik og rock på sit soundtrack, mens nogle af skuespillerne altså medvirker i begge film, der synes at hænge sammen i mere end én forstand.

Læs også: Terrence Malicks nye film med Bale og Portman kan være klar til Cannes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af