Scorseses rock’n’roll-serie med Birgitte Hjort nu bekræftet af HBO

Scorseses rock’n’roll-serie med Birgitte Hjort nu bekræftet af HBO

Vi har tidligere skrevet en hel del om Martin Scorsese og Mick Jaggers kommende serieprojekt om rock’n’roll-scenen i 70’ernes New York. Det lyder nemlig som en særdeles lovende fortælling, som er skrevet af ‘Boardwalk Empire’s Terence Winter.

Winter og Scorsese samarbejdede også på ‘Boardwalk Empire’ og ‘The Wolf of Wall Street’, og til deres nye serie har de samlet et spændende cast bestående af folk som Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, June Temple Andrew Dice Clay og Mick Jaggers søn James Jagger.

Foreløbigt har holdet kun skullet lave en pilot, som HBO skulle tage stilling til, men det havde været højst overraskende, hvis stationen ikke hoppede helhjertet med ombord. Og det har de da også gjort nu, hvilket er godt nyt for et dansk skuespilleransigt. Birgitte Hjort Sørensen (‘Borgen) skal nemlig spille Ingrid, en dansk skuespillere i kredsen omkring Andy Warhol.

Hjort Sørensen er således godt på vej frem i det amerikanske. For nylig poppede hun også op i traileren til ‘Pitch Perfect 2’.

Det vides endnu ikke, hvornår HBO-serien rammer skærmene, eller hvad den kommer til at hedde.

Læs også: Hey Hollywood, hyr de her danske skuespillere

Læs også: Lyt til Soundvenues første podcast – om Susanne Biers ‘Serena’ og webserier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af