Serienyt: Finchers HBO-serie får titel, ’Selma’-instruktør går til tv

Serienyt: Finchers HBO-serie får titel, ’Selma’-instruktør går til tv

Vi har gennem et stykke tid vidst, at David Fincher har mange tv-jern i ilden. Han skal instruere samtlige afsnit af ’Utopia’, et kommende HBO-samarbejde med ’Kvinden der forsvandt’-forfatter Gillian Flynn, ligesom der har været snak om et andet HBO-projekt med forfatteren James Ellroy, der har skrevet bogforlægget til film som ’L.A. Confidential’ og ’The Black Dahlia’.

Sidstnævnte serie har nu fået en titel og kommer til at hedde ’Shakedown’. Den har tidligere været under udvikling på FX, men er nu rykket til HBO med Fincher i føresædet.

Også en anden prominent filminstruktør bevæger sig nu mod tv. Det er instruktøren af den kommende Martin Luther King-biopic og Oscar-kandidat ’Selma’, Ava DuVernay, som efter eget udsagn er på vej i samme retning.

Hun har fortalt The Guardian, at hendes næste projekt bliver at instruere en hel sæson af en tv-serie, som vi har set det med Cary Fukunaga i ’True Detective’ og Stephen Soderbergh i ’The Knick’. Den skal handle om »den sorte oplevelse i USA« og vil blive en 8-10 afsnit lang kabelserie. Et projekt, vi glæder os til at høre mere om.

Læs også: David Fincher instruerer hele første sæson af HBO’s ’Utopia’

Læs også: De vigtigste kvindelige instruktører i amerikansk indie-film lige nu

Læs også: Martin Luther King fremkalder gåsehud i ’Selma’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af