’Sherlock’-skuespiller skal være den næste Bond-skurk

’Sherlock’-skuespiller skal være den næste Bond-skurk

Den næste James Bond-film, der er nummer 24 i rækken, går endnu under arbejdstitlen ’Bond 24’ – indtil i morgen kl. 11.50, hvor titel og cast bliver annonceret.

En væsentlig del af castet er dog allerede afsløret, og nu kan den engelske avis The Mirror løfte sløret for en væsentlig karakter i den kommende film: Bond-skurken.

Han skal spilles af den irske skuespiller Andrew Scott, der er kendt som nemesis til en anden ikonisk brite, Sherlock Holmes. I ’Sherlock’ spiller han nemlig Jim Moriarty over for Benedict Cumberbatch og Martin Freeman som detektiven og hans makker Dr. Watson. Scott virker således som et oplagt valg til rollen som Bond-skurk, der nok kan give Daniel Craigs 007 kamp til stregen.

’Bond 24’ instrueres af Sam Mendes, der også havde tøjlerne på den populære ’Skyfall’. Ud over Craig vender også Ralph Fiennes, Ben Whishaw og Naomie Harris tilbage til filmserien, mens Christoph Waltz, Léa Seydoux (’Adeles liv’) og Dave Bautista (’Guardians of the Galaxy’) rygtes til at skulle medvirke i filmen. Rygtet vil sågar vide, at Waltz skal spille den klassiske Bond-skurk Ernst Stavro Blofeld, hvilket vil stå klart ved offentliggørelsen i morgen.

Filmen har forventet dansk premiere den 23. oktober 2015.

Læs også: Rihanna skal være med i næste James Bond-film

Læs også: Liam Neeson takkede nej til at spille James Bond

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af