Sonys advokat om ’The Interview’: »Den bliver udgivet«

Sonys advokat om ’The Interview’: »Den bliver udgivet«

»Sony udskød den kun. Sony har kæmpet for at distribuere filmen. Den vil blive distribueret. Hvordan ved ingen endnu, men den vil blive distribueret«.

Sådan sagde filmselskabet Sonys advokat, David Boies, i tv-programmet ’Meet the Press’ i weekenden til spørgsmålet om ’The Interview’s skæbne.

Tidligere forlød det ellers, at filmen hverken ville få biografpremiere i USA eller resten af verden, mens det var usikkert, hvad der ville ske i forhold til VOD og DVD. Sony meddelte selv, at ingen digitale distributører (som Netflix) havde tilbudt at vise filmen, mens der øjensynligt ikke var interesse for at vise den på Sonys egen streamingtjeneste, Crackle, der blandt andet viser Jerry Seinfelds ’Comedians in Cars Getting Coffee’.

Sony er åbenbart ikke kommet nærmere en løsning, men bare det, at de officielt udtaler, at filmen vil blive udgivet, giver håb for filmens fremtid. Med tidens tusind muligheder for at distribuere en film får vi den sandsynligvis at se før eller siden.

Læs også: Efter terrortrusler kommer ‘The Interview’ heller ikke til Danmark

Læs også: George Clooney anklager Hollywood for manglende mod i ’The Interview’-sagen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af