Teaser: Larry Wilmore promoverer sin efterfølger til ’The Colbert Report’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er noget af et slot, Comedy Central sætter Larry Wilmore ind i. I tidsblokken efter ’The Daily Show with Jon Stewart’ har Stephen Colbert og hans ’The Colbert Report’ huseret siden 2005, men han skifter som bekendt græsgange og efterlader tidsrummet til ’The Nightly Show with Larry Wilmore’.

Nu er der så kommet en teaser til howet – der tidligere gik under navnet ’The Minority Report’ – som ikke gør synderligt meget andet end at præsentere Wilmore for dem, der ikke kendte ham i forvejen. Her gør han reklame for sit kommende show på en cafe, hvor gæsterne er forvirrede over, hvilket slags show det bliver. Det svarer Wilmore ikke rigtigt på – udover at der bliver »talk about the real issues«.

Programmet får amerikansk premiere den 19. Januar, og så må vi håbe, at det finder vej til vores nyudklækkede Comedy Central Danmark kort efter.

Læs også: Her er Stephen Colberts afløser

Læs også: Stephen Colbert erstatter Letterman – læs hans kommentar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af