To danske dokumentarfilm udtaget til Sundance 2015

To danske dokumentarfilm udtaget til Sundance 2015

Sundance Film Festival finder som altid sted i starten af året, denne gang fra den 22. januar til den 1. februar 2015, hvorfor der nu begynder at tegne sig et billede af de udtagne film i de forskellige kategorier.

To danske film er udtaget i kategorien World Documentary Competition. Der er tale om den dansk-svenske’Pervert Park’, instrueret af Frida og Lasse Barkfors, der også blev vist på årets CPH:DOX-festival. Den følger hverdagen blandt sexforbrydere i en trailer park i Florida, mens de kæmper for at reintegrere sig i samfundet.

Udtaget er også ’The Visit’ af danske Michael Madsen (’Into Eternity’), der får verdenspremiere på festivalen. Den handler om noget så mystificerende som menneskets møde med intelligent liv fra det ydre rum.

Madsen har besøgt EU’s kontor for Outer Space Affairs i Wien og talt med deres førende forskere om, hvad det ville betyde for menneskeheden og vores selvforståelse, hvis vi rent faktisk fik besøg fra det ydre rum.

Alle de udtagne film fra Sundances World Documentary Competition samt de fire andre kategorier, der er blevet offentliggjort, kan ses HER. Som regel er det nogle af de bedste amerikanske talent- og indiefilm, der bliver udtaget til festivalen, så det er værd allerede nu at skøjte øjnene hen over det fulde program.

Læs også: CPH:DOX: Se vinderne af årets festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af