Trailer: ‘Entourage’-filmen dyrker drengerøvsfantasien

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Doug Ellin. Medvirkende: Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Kevin Dillon, Jeremy Piven. Amerikansk premiere: 5. juni. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. HBO-serien om skuespiller-stjerneskuddet Vincent Chase og hans homeboys var til at begynde med en temmelig underholdende Hollywood-insider-affære om at håndtere pludselig berømmelse og keepe den real over for barndomsvennerne. Men over otte sæsoner blev serien stadig mindre ambitiøs, sjusket i sin historiefortælling og decideret primitiv. Så da filmforlængelsen blev annonceret, var det temmelig svært at få øje på det kunstneriske alibi.

2. Og ja, film-traileren tyder ikke på, at der er blevet brugt særligt meget krudt på manuskriptet. Det er vist noget med noget vrøvl med en dyr filmproduktion, der risikerer at ende det søde liv for vores fire bros, og kvinderne – bl.a. en betuttet Emily Ratajkowski – er som i serien reduceret til bikiniklædte rekvisitter.

3. Seriens ubestridte højdepunkt var den kyniske agent Ari Gold i Jeremy Pivens skikkelse, der kunne levere dit mest sylespidse svinere i så hidsigt et tempo og med så ondsindet præcision, at man vågnede fra sofaluren, hver gang han trådte ind i billedet. Men ikke engang hans jokes rammer bare i nærheden af skiven i denne ualmindeligt sløje trailer.

Læs også: Her er årets 10 bedst udenlandske film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af