Trailer: Første forsmag på den hypede gyser ‘It Follows’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: David Robert Mitchell. Medvirkende: Maika Monroe, Jake Weary, Olivia Luccardi, Lili Sepe. Premiere: Engelsk premiere 27. februar 2015, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. ’It Follows’ er noget så sjældent som en godt anmeldt gyserfilm. Den havde premiere på Cannes tidligere på året, hvor den fik en god modtagelse af alverdens kritikere. Som så mange andre gyserfilm handler den om kærlighed og i særdeleshed sex, men med de mange roser må man alligevel forestille sig, at den styrer uden om de værste klicheer – eller bare spiller selvbevidst på dem.

2. Filmen handler om den unge kvinde Jay (Maika Monroe), der efter at have haft sex med Hugh (Jake Weary) får at vide, at hun nu har fået et spøgelse på slæb. Det vil følge efter hende og antage skikkelser af folk, hun kender – nå ja, og så vil det formentlig slå hende ihjel. Hun kan kun sende spøgelset videre ved at gå i seng med en anden.

3. Teaser-traileren giver kun en kort smagsprøve på det overordnede plot. Dog når man takket være filmens intime indieæstetik at komme helt tæt på Jay og hendes frygt, efterhånden som det går op for hende, hvad der er sket. Det er instruktøren David Robert Mitchells kun anden spillefilm, men han synes allerede at have helt styr på genrens virkemidler samt en forståelse for at skabe stærke billeder.

Læs også: ’The Salvation’-instruktør løfter sløret for ny gyserfilm skrevet af Lars von Trier

Læs også: Se en djævelsk Daniel Radcliffe i gyseren ‘Horns’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af