Trailer: Jonah Hill og James Franco lægger ansigtet i alvorlige folder med ’True Story’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Rupert Goold. Medvirkende: Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones, Ethan Suplee. Premiere: På Sundance festival 2015, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. ’True Story’ bygger på den virkelige historie om New York Times-journalisten Michael Finkel, der møder og bliver venner med morderen Christian Longo, som i mange år havde brugt Finkels navn som sit eget. Finkel er netop blevet fyret af sin arbejdsgiver, da han får denne sindssyge historie smidt i hovedet, og han ser det som et journalistisk scoop af dimensioner, om end det samtidig lader til, at Longo har sine egne planer med venskabet.

2. Filmens skuespillere hører til blandt de største i branchen. Jonah Hill spiller Michael Finkel, og James Franco spiller Christian Longo (man kunne have troet, de ville være blevet castet omvendt). Instruktøren, Rupert Goold, er til gengæld et ganske uprøvet navn i filmbranchen. Han har i mange år været teaterinstruktør og har siden instrueret enkelte tv-afsnit. Nu får han så sin filmdebut, der udover Hill og Franco også har Felicity Jones (’Den usynlige kvinde’, ’The Theory of Everything’) på rollelisten.

3. Både Hill og Franco har bevæget sig i spændingsfeltet mellem komedie og drama de seneste år, men her ser vi dem i helt igennem dramatiske roller. Og det er faktisk helt mærkeligt at se dem optræde så bundseriøst over for hinanden, som de gør i denne trailer.

Læs også: Oplev Jonah Hill og Nic Cage i de bedste spoofs på ‘Hende’

Læs også: James Franco som digter med Jessica Chastain og Mila Kunis omkring sig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af