Eksklusivt: Se traileren til anden sæson af HBO-perlen ’Looking’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: Michael Lannan. Medvirkende: Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray Bartlett, Lauren Weedman. Premiere: 12. januar på HBO Nordic. 

Tre trailer-tanker:

1. ’Looking’, HBO-serien om tre homoseksuelle mænd i San Francisco, lagde ikke helt så stærkt ud, som man kunne have håbet. Men det blev der i den grad rådet bod på efterhånden, og halvvejs i første sæson kom afsnittet ’Looking for the Future’, der fokuserede fuldt ud på hovedpersonen Patrick (Jonathan Groff) og hans dag med sin fling, Richie (Raúl Castillo), i et af årets smukkeste tv-afsnit. Og ‘Looking’ endte som en af årets positive overraskelser – i virkeligheden langt mere en dramaserie end en dramedy, selvom den havde komedieseriens 30 minutters-format.

2. Første sæson havde kun otte afsnit, men nu er traileren her til opfølgeren, der består af 10 afsnit, og som tilsyneladende byder på mere maskulin identitetsforvirring. Patrick, Agustín (Frankie J. Alvarez) og Dom (Murray Bartlett) kigger, som titlen antyder, men det store spørgsmål er, hvad de kigger efter. Patrick er  nemlig fanget mellem Richie og Kevin (Russell Tovey), der ikke er interesseret i at erklære deres forhold ud over San Franciscos tage, mens Richie stadig spøger i kulissen. Agustín farer stadig rundt og er lige så rundforvirret som før, mens Dom søger svar på, hvad han og Lynns (Scott Bakula) forhold går ud på.

3. Det hele foregår, som i første sæson, i skiftevis  påvirket rus og stille eftertænksomhed. Helt overordnet er der dog en masse kærlighed i luften, hvor selv seriens mest prominente kvindelige karakter, Doris (Lauren Weedman), får romantikken at føle. Dom hiver dog til sidst Patrick ned på jorden, da han bliver lidt for højtflyvende og citerer Walt Whitman: »I don’t care who it is«. En lille reminder om ikke at flyve alt for højt i jagten på kærligheden.

Læs også: Anmeldelse af ‘Looking’ ud fra de første tre afsnit

Læs også: Filmårets største bommerter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af